Срібний браслет для дівчинки: на що звернути увагу при покупці?

Срібні браслети мають безумовну перевагу серед моделей інших металів саме завдяки своїй ціни. Тому Ви можете не боячись обирати помпезні моделі у будь-якому стилі – цінник Вас не приголомшить. А навпаки, Ви зможете вибрати декілька моделей замість однією та обирати кожного дня: який найбільше пасує до луку.

 

При покупці срібного браслету для дівчинки зверніть увагу на наступні моменти:

  • Срібло – це ювелірний метал, у високій якості якого слід переконатися: обирайте срібло 925 проби, з сертифікатом якості та без видимих пошкоджень самого виробу – оскільки саме для маленьких діток варто обирати ювелірні прикраси високої якості, щоб уникнути алергічних подразнень чи шкіряних пошкоджень;
  • Срібні прикраси можуть з часом втрачати всій першочерговий блиск, тому ми рекомендуємо здавати прикрасу на чистку до ювелірної майстерні, проте в деяких випадках це навіть робить прикрасу красивішою, оскільки таке незначне потемніння притаманне для вишуканих моделей у старовинному стилі;
  • Досить часто дівчатка обирають моделі прикрас «для виходу у світ» - такі вишукані моделі просто зачаровують їх, проте носіння таких прикрас в повсякденному житті можуть супроводжуватися певними складнощами: по-перше, в житті дівчинки може бути досить мало життєвих ситуацій, коли доречно одягти таку вишукану прикрасу, по-друге, такі вдалі дизайнерські моделі привертають увагу крадіїв, тому ми радимо обирати універсальні та модні прикраси відповідно віку.

Срібний браслет для подарунку дівчинці – це, безумовно, вдалий та доречний вибір, адже це так «по-дорослому» та це неодмінно викличе у маленької леді гамму приємних почуттів, що надовго запам’ятаються!